Ir à oferta completa

SUB CHEF

Aquiraz - Ceará

Descrição da oferta de emprego

Sub chef - Coordenar a cozinha na ausência do chef, dentre outras atividades pertinentes a função. Atividades principais: Supervisionar a equipe e o preparo dos alimentos; Controlar estoque e qualidade dos ingredientes; Assegurar o cumprimento das normas de higiene e segurança; Auxiliar na elaboração de cardápios; Alimentar escalas de funcionários;  Coordenar a cozinha quando o chef de cozinha não está presente, dentre outras atividades pertinentes a função.
Ir à oferta completa

Detalhes da oferta

Empresa
  • Caderno Nacional
Localidade
Endereço
  • Indeterminado - Indeterminado
Data de publicação
  • 06/12/2024
Data de expiração
  • 06/03/2025
Cluster Head Chef
Oman Jobs

Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......

Vaga de Sous Chef
Spa do Vinho

Descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento dos cozinheiros e demais indivíduos da equipe... supervisão de processos... requisitos: formação em gastronomia e disponibilidade de horário... características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade......

Vacancy At The Royal Garden Hotel
The Royal Garden Hotel

Available positions bakers/bartenders/chefs/chef de partie/sous chef/chef d cuisine/cooks/, restaurant and food service manager, conference banqueting operations manager, food beverage team manager, account manager, bartender, assistant manager of front office, receptionist, guest relation assistant......

Opening At The Dilly Hotel
The Dilly Hotel London

C employment type: full timelocation: london united kingdom qualifications:m/f,single or married, college level or grad... willing to be trained... we hire motivated people and provide a safe and secure environment where staff are encouraged to gain skills and excel in their chosen career......

administrative and technical department
RAINSTEAL OIL & GAS

Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......