Ir à oferta completa

SOUS CHEF

Descrição da oferta de emprego

Descrição.
O sous chef de cuisine é o segundo em comando em uma cozinha profissional, logo abaixo do chef (chef executivo).
Responsável por liderar na cozinha e fazer com que o serviço seja feito conforme standard da companhia seguindo os padrões de USPH.
Ir à oferta completa

Detalhes da oferta

Empresa
  • Indeterminado
Localidade
  • Em todo o Brasil
Endereço
  • Indeterminado - Indeterminado
Data de publicação
  • 09/12/2024
Data de expiração
  • 09/03/2025
Vaga de Sous Chef
Spa do Vinho

Descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento dos cozinheiros e demais indivíduos da equipe... supervisão de processos... requisitos: formação em gastronomia e disponibilidade de horário... características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade......

Cluster Head Chef
Oman Jobs

Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......

Vacancy At The Royal Garden Hotel
The Royal Garden Hotel

Willing to be trained... monthly salary: 2,700gbp and above depending on level of experience... employment type: full timelocation: london united kingdom qualifications:m/f, single or married, college level or grad... available positions bakers/bartenders/chefs/chef de partie/sous chef/chef d cuisine/cooks/......

Opening At The Dilly Hotel
The Dilly Hotel London

Willing to be trained... if you want to stay in a hotel steeped in history in the centre of london, look no further than the dilly... 2)one size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international traveling passport... the dilly has a rich history as one of......

administrative and technical department
RAINSTEAL OIL & GAS

Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......