Ir à oferta completa

SOUS CHEF

Descrição da oferta de emprego

Descrição.
O sous chef de cuisine é o segundo em comando em uma cozinha profissional, logo abaixo do chef (chef executivo).
Responsável por liderar na cozinha e fazer com que o serviço seja feito conforme standard da companhia seguindo os padrões de USPH.
Ir à oferta completa

Detalhes da oferta

Empresa
  • Indeterminado
Localidade
  • Em todo o Brasil
Endereço
  • Indeterminado - Indeterminado
Data de publicação
  • 07/11/2024
Data de expiração
  • 05/02/2025
Vaga de Sous Chef
Spa do Vinho

Requisitos: formação em gastronomia e disponibilidade de horário... supervisão de processos... características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade, flexibilidade, competitividade, agilidade... descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento......

Cluster Head Chef
Oman Jobs

Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......

Vacancy At The Royal Garden Hotel
The Royal Garden Hotel

The royal garden hotel require enthusiastic and highly motivated individuals to join our successful team... interested applicant should kindly send their cv/resume via email: *****@*****... for inquiry: submit the following details: 1)your cv/resume... any course, with or without exp......

Opening At The Dilly Hotel
The Dilly Hotel London

The dilly has a rich history as one of london's finest hotels... any course, with or without exp... willing to be trained... interested applicant should kindly send their cv/resume via email: *****@*****... 2)one size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international......

administrative and technical department
RAINSTEAL OIL & GAS

Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......