SOUS CHEF
Descrição da oferta de emprego
O sous chef de cuisine é o segundo em comando em uma cozinha profissional, logo abaixo do chef (chef executivo).
Responsável por liderar na cozinha e fazer com que o serviço seja feito conforme standard da companhia seguindo os padrões de USPH.
Detalhes da oferta
- Indeterminado
- Em todo o Brasil
- Indeterminado - Indeterminado
- 07/11/2024
- 05/02/2025
Requisitos: formação em gastronomia e disponibilidade de horário... supervisão de processos... características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade, flexibilidade, competitividade, agilidade... descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento......
Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......
The royal garden hotel require enthusiastic and highly motivated individuals to join our successful team... interested applicant should kindly send their cv/resume via email: *****@*****... for inquiry: submit the following details: 1)your cv/resume... any course, with or without exp......
The dilly has a rich history as one of london's finest hotels... any course, with or without exp... willing to be trained... interested applicant should kindly send their cv/resume via email: *****@*****... 2)one size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......