Ir à oferta completa

CHEF DE PARTIE

Descrição da oferta de emprego

Descrição.
Supervisiona e controla todo o pessoal da cozinha que trabalha em sua seção e garante que sua seção seja fornecida com todos os utensílios necessários e que todo o equipamento funcione corretamente.
Além disso, ele(a) explica a preparação dos pratos incluídos no cardápio a serem preparados por sua seção.
Ir à oferta completa

Detalhes da oferta

Empresa
  • Indeterminado
Localidade
  • Em todo o Brasil
Endereço
  • Indeterminado - Indeterminado
Data de publicação
  • 07/11/2024
Data de expiração
  • 05/02/2025
Cluster Head Chef
Oman Jobs

Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......

Vaga de Sous Chef
Spa do Vinho

Supervisão de processos... características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade, flexibilidade, competitividade, agilidade... descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento dos cozinheiros e demais indivíduos da equipe......

Vacancy At The Royal Garden Hotel
The Royal Garden Hotel

Monthly salary: 2,700gbp and above depending on level of experience... 2)one size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international traveling passport... employment type: full timelocation: london united kingdom qualifications:m/f, single or married, college......

Opening At The Dilly Hotel
The Dilly Hotel London

Size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international traveling passport... any course, with or without exp... we take pride in our status as one of central london's premier hotel destinations... we hire motivated people and provide a safe and secure......

administrative and technical department
RAINSTEAL OIL & GAS

Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......