CHEF DE BAR
Descrição da oferta de emprego
Responsabilidades: Criação e gestão de cardápios, atendimento ao cliente, gestão da equipe e do bar, preparo de bebidas, inovação e atualização, higiene e segurança do bar.
Requisitos: Experiência na área de bar.
Horário: Disponibilidade de horário.
Benefícios: Refeição na empresa, gorjeta e adicional noturno.
Interessados enviar currículo para o WhatsApp: (62) 9 9974-9005Local de trabalho: Goiânia, GORegime de contratação de tipo: Efetivo – CLTJornada: Período IntegralÁrea e especialização profissional: Alimentação / Gastronomia - Atendente / Recepção / GarçomNível hierárquico: Supervisor
Detalhes da oferta
- RH Projettar
- Indeterminado
- 30/12/2024
- 30/03/2025
Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......
Características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade, flexibilidade, competitividade, agilidade... supervisão de processos... descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento dos cozinheiros e demais indivíduos da equipe......
We hire motivated people and provide a safe and secure environment where staff are encouraged to gain skills and excel in their chosen career... the royal garden hotel require enthusiastic and highly motivated individuals to join our successful team... employment type: full timelocation: london united......
We hire motivated people and provide a safe and secure environment where staff are encouraged to gain skills and excel in their chosen career... interested applicant should kindly send their cv/resume via email: *****@*****... our excellent reputation is built on years of british tradition, with our......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......