CHEF DE BAR
Descrição da oferta de emprego
Responsabilidades: Criação e gestão de cardápios, atendimento ao cliente, gestão da equipe e do bar, preparo de bebidas, inovação e atualização, higiene e segurança do bar.
Requisitos: Experiência na área de bar.
Horário: Disponibilidade de horário.
Benefícios: Refeição na empresa, gorjeta e adicional noturno.
Interessados enviar currículo para o WhatsApp: (62) 9 9974-9005Local de trabalho: Goiânia, GORegime de contratação de tipo: Efetivo – CLTJornada: Período IntegralÁrea e especialização profissional: Alimentação / Gastronomia - Atendente / Recepção / GarçomNível hierárquico: Supervisor
Detalhes da oferta
- RH Projettar
- Indeterminado
- 25/11/2024
- 23/02/2025
Php?id=6031 company industry: restaurant - multi international dishes job title: cluster head chef total years of experience: min 7 to 8 years gcc experience: min 2 years years of industry related experience: min 7 to 8 years education: bachelors in hotel management skills: fluent in english communication......
Características exigidas gentileza, adaptabilidade, comunicação, iniciativa, curiosidade, flexibilidade, competitividade, agilidade... requisitos: formação em gastronomia e disponibilidade de horário... supervisão de processos... descrição da vaga: preparar os pratos e itens do cardápio, treinamento......
For inquiry: submit the following details: 1)your cv/resume... monthly salary: 2,700gbp and above depending on level of experience... we hire motivated people and provide a safe and secure environment where staff are encouraged to gain skills and excel in their chosen career... available positions bakers/bartenders/chefs/chef......
Size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international traveling passport... we take pride in our status as one of central london's premier hotel destinations... c employment type: full timelocation: london united kingdom qualifications:m/f,single or......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......